Hvorfor bli medlem i HYBIL?

HYBIL jobber for å forbedre rammebetingelsene for hydrogenbilbrukere i Norge. Vi har som ambisjon å snakke brukernes sak til myndigheter, stasjonsoperatører og bilprodusenter. Målet er at det skal bli like enkelt å velge og bruke en hydrogenbil som det er å bruke en fossilbil i dag.

Hvem bør bli medlem?

Alle som ønsker å fremme hydrogenbiler og som ønsker fortgang i introduksjonen av nye bilmodeller bør melde seg inn i HYBIL.  Det er ikke noe krav at man må eie eller kjøre en hydrogenbil for å melde seg inn (det holder at man ønsker seg en).

Hva kan jeg forvente av HYBIL?

Hydrogenbilen er nå etablert i Norge som ett av få land i verden.  Dette skyldes at mange engasjerte folk har stått på i en årrekke for å få bilene på veien.  Og dette gir resultater.  Ikke mye og fort, men små skritt er tatt.  Med det grunnlaget som er lagt, tror vi at hydrogen kan bli et reelt alternativ for mange i Norge ganske snart.

Men vi mangler både stasjoner og biler.  Vi har litt av begge deler, men ikke nok.  Derfor har vi stiftet HYBIL for å jobbe for at vi får flere stasjoner og flere biler.  Med en forening får vi en sterkere røst, og jo flere medlemmer vi er, jo sterkere blir denne røsten.

Selv om vi er ildsjeler, trenger vi også litt energi i form av kapital til å få gjort jobben.  Ditt medlemskap virker dermed gjennom to akser; en sterkere røst med nok et medlem, og et finansielt bidrag til arbeidet med å stå opp for våre behov.

Hva koster det?

Årskontingenten for medlemskap i HYBIL er 450kr. for privatpersoner for ett år. 250kr. ved innmeldning etter 30. Juni hvert år. Bedrifter og offentlige organer betaler dobbel avgift.

Hvordan betaler jeg?

  •  Vipps: bruk Kjøp og Betal og velg Norsk Hydrogenbilforening
  • Bankoverføring til kontonummer: 1506.08.59466.

Meld deg inn i HYBIL

For å melde deg inn i HYBIL behøver vi litt informasjon.  Innmeldingen fullføres ved å betale inn kontigenten.