HYDROGENHELT 2024

Vinner offentligjøres i fjerde kvartal 2024

Kåring av «Årets hydrogenhelt»

I 2024 skal årets hydrogenhelt kåres i regi av Norsk Hydrogenbilforening. Dette skal være en person som har utmerket seg i arbeidet for hydrogen og hydrogenbilens fremme. Fire stykker blir nominert av foreningens styre for sin innsats, sier styreleder Oddvar Røyset og kåringen vil i seg selv bli avgjort av stemmer fra våre medlemmer og venner i og rundt Norsk Hydrogenbilforening mot slutten av året.

Styret i foreningen vil nominere de fire kandidatene som medlemmene skal stemme over fortsetter Røyset som viser til den nystartede podkasten «HYBIL» som foreningen har lansert.  – Der vil våre medlemmer og lyttere få presentert de nominerte hver for seg med et intervju som da skal kjøres i en spesialepisode som slippes mot slutten av året i forbindelse med avstemmingen. Men før det vil vi selvsagt presentere de nominerte på våre hjemmesider både i podkasten og på hybil.no avslutter Røyset.

Prisen som deles ut vil komme i form av en plakett eller lignende som ikke er helt avklart enda, men det skal være et fint minne å ta med seg videre avslutter styrelederen.

For utvidet informasjon kontakt Norsk Hydrogenbilforening

Oddvar Røyset
Styreleder
+4790149541
royset.as@gmail.com

Lars Martin Andresen
Informasjonssjef
+4798209633
lars@h2l.no

NOMINERTE

Den første nominasjonen til årets hydrogenhelt

2024 er året hvor Norsk Hydrogenbil forening tar sats og vil kåre årets hydrogenhelt.  Utmerkelsen skal gis til en som har gått i front for hydrogen og eller hydrogenbilens fremme det siste året.  Og foreningens styre nominerer fire kandidater som aller får sin plass i en avstemming mot slutten av .

Årets første kandidat er klar, og det er for oss i Norsk Hydrogenbilforening en glede å utrope Hynion Norges tekniske leder Pål Midtbøen (Bildet (Hynion.no)) til den aller første nominerte til årets hydrogenhelt.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at Midtbøen sammen med teamet ute på Høvik egenhendig har holdt Osloområdets hydrogenbiler med drivstoff igjennom en lang vinter med dyrtid og dette har han og teamet klart nesten uten nedetid.  Han og Hynion har simpelthen nektet å gi opp. Uten Pål Midtbøens innsats sammen med teamet på Høvik ville flesteparten av landets hydrogenbiler ha vært parkert i garasjen og kanskje også erstattet av fossilbiler. Så det er en glede å kunne nominere Midtbøen som denne vinteren sammen med teamet han leder virkelig har vist seg som en helt for alle med hydrogenbil i og rundt hovedstaden.

Den avholdes mot slutten av året og medlemmene og vennene av Norsk hydrogenbil forening skal gi sin favoritt en stemme og vinneren blir kåret.

Styret i Norsk Hydrogenbilforening gratulerer og ønsker Pål Midtbøen lykke til i kåringen.